1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor yönetimine: "İçeriye de baksınlar..."
Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor yönetimine:

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor yönetimine: "İçeriye de baksınlar..."

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Gaziantep FK - Trabzonspor maçının ardından flaş tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
A+A-

Trabzonspor'un sayılmayan golünden önce faul tartışmalarına açıklık getiren Toroğlu, "Trabzonspor'un sayılmayan golünden önce faul yok" ifadelerini kullandı.

Toroğlu açıklamalarında şunları söyledi:

“Trabzonspor 1-0 öne geçti sonra halı saha oyununa geçti. Trabzonspor kazansa Gaziantep’e yazık olurdu. Şampiyonluğa oynuyorsan parçalayacaksın. Başakşehir’i izledim Avrupa ayarı oynuyor. İki takımın maçını iki ekranda beraber izledim. Başakşehir daha takım.

Trabzonspor’a bakıyorum, ayak dışı oynamalar, ver kaçlar, ya gidin 2’yi atın. Golü yediler hareket ettiler. Şuan Trabzon iyi gitmiyor. Teknik adamın yaptığı işler iyi değil. Yönetim bildiri yayınladı tamam ama içeriye de baksınlar teknik adam yeterli mi diye. Trabzon havasında değil.

Sosa’nın başkanlığında futbolcular oturup hocayla konuşmalılar. Yoksa bu işi yapamazlar. Çimşir’in yalnız yapacağı iş değil.

İki oyuncu da geliyor top ortada ilk ayağını kaldıran kırmızılı (Abdülkadir), beyazlı ağır kaldığı için kırmızılının ayağına vuruyor. Kırmızılı taban kaldırmıyor. Beyazlı gelip kırmızılının tabanına vuruyor. Peki bunu hangi hakem çözecek, bu balta mı çözecek?

Nwakaeme’nin 79. Dakikadaki pozisyonunda, Nwakaeme topu alıp gidiyor sonra dizi yiyor. Net penaltı. VAR hakemi yılların yardımcı hakemi. Ama olmaz ki bu. Gidin artık. VAR’daki de hakem de organize işle Trabzon’u badem yaptılar.”