Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçı hakkında Fanatik’teki köşe yazısında Erman Özgür:

‘’ Bir tarafta tempoyu yükseltmekten çekinir bir görüntüde, en iyi oyuncusu Ghezzal'ın bile neredeyse her topu rakibe attığı, beklerin oyuna çıkamadığı, orta sahası yumuşak kalan, en formda oyuncuları Aboubakar ve Redmond'ın bile ortalıkta görünmediği bir Beşiktaş, diğer tarafta daha hücum etme isteği olan ancak tedirgin, formsuz, kalitesiz bir Trabzonspor. Kalecilerin topa dahi dokunmadığı tatsız tuzsuz, pozisyonsuz bir ilk yarı. Hedefi olan da olmayan da kötü. Bu sezonun büyük maçlar özelinde en kötü ilk devresi oldu diyebilirim. Enteresan olan iki tarafın da 2. yarıya aynı takımla gelmesi oldu. Özellikle hedefi olmasına rağmen Beşiktaş'ın etkisiz görüntüsü, pozisyona giremeyişi ve sanki maçı yürür gibi düşük tempo ile kazanabilecekmiş gibi vasat kalışı hayal kırıklığıydı. Şenol Güneş hamleleri gecikmedi ama pozisyona giren Markoviç ile Trabzonspor oldu. Mert Günok harika bir kurtarışla skoru dengede tuttu.

Trabzonspor, Trezequet'nin geç kalışıyla bir pozisyonda daha öne geçme fırsatını kaçırdı. Açıkçası sahada isim isim çok kalite vardı ama performans olarak bir büyük maçta fark yaratacak işler hep savunma oyuncuları tarafındaysa Beşiktaş'ın Trabzonspor'un özgüven eksikliğini ortaya çıkarabilmek adına tempolu ve hücum iştahı olmadan oynamayı tercih etmesi az da olsa hedefi olan bir takıma yakışmadı. Trabzonspor ise kötü gidişatı durdurabilmek adına oyun olarak da galibiyete yakın taraf olmayı başardı.’’ Dedi.