Atletizmde hem yurtiçi hem de yurtdışında birçok başarıya imza atan Emrah Öztürk, Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda 1500 metreyi 4 dakika 30 saniyede koşarak 1.’liği elde etti. Ayrıca 800 metrede de en iyi derecesini yapan Emrah Öztürk bu dalda da şampiyon olarak altın madalya kazandı. 

“YARIŞMALARI İPLE ÇEKİYORUZ”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in destekleriyle atletizm sporunda bugüne kadar birçok madalya kazandığını belirten Emrah Öztürk, “Atletizmi çok seviyorum. Çocukluğumdan beri bu sporun içindeyim. Hem yurtiçinde hem de yurt dışında bugüne kadar katıldığım yarışmalarda birçok başarıya imza attım. İnsan madalya kazandıkça kendini daha da geliştirmek istiyor. En büyük motivasyonum elde ettiğim madalyalar ve dereceler. Adeta şampiyonaları ve yarışmaları iple çekiyoruz.” dedi. 

“HER ZAMAN YANIMDA YER ALDILAR”

Disiplinli ve gayretli bir şekilde antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade eden Öztürk, “Başarılı olmak için birçok fedakârlık yapmanız gerekiyor. Gerçekten de düzenli olarak antrenmanlarımı yapıyorum. Disiplinli ve gayretli bir şekilde hazırlıklarımı sürdürüyorum. Atletizm ihmale gelmez. Hiçbir günüm boş geçmiyor. Çık sıkı bir şekilde hazırlanmanız lazım. Başarı da bu şekilde geliyor. Özellikle bana destek veren antrenörlerime, Ahmet Metin Genç Başkanımıza, yine Başkan yardımcımız Fatih Göktaş’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman maddi ve manevi olarak yanımda yer aldılar. Onların bu desteği ve katkısı sayesinde bugünlere geldim. İnşallah bundan sonra da hem ulusal hem de uluslararası birçok başarıya imza atacağım.” açıklamalarında bulundu.