Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Adana Demirspor'la karşı karşıya geldi.

Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık görevini bırakması ve Abdullah Avcı'nın istifası sonrası ilk maçına çıkan bordo-mavililer, Akyazı'da Adana Demirspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Trabzonspor, karşılaşmanın 8. dakikasında Yusuf Yazıcı ile öne geçerken, Adana Demirspor bu gole 45+1. dakikada Badou Ndiaye ile karşılık verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Bordo-mavililerde 78. dakikada sahneye çıkan Vitor Hugo durumu 2-1'e taşıdı. Trabzonspor'da sahalara geri dönen Edin Visca, 81. dakikada skoru 3-1'e getirdi. Hugo'nun golünde de asisti yapan Visca, sahalara 1 gol, 1 asistle döndü. 77'de oyuna dahil olan Bosnalı futbolcu, 4 dakika içerisinde maçın kaderini değiştirdi. Trabzonspor'da son sözü Umut Bozok, 90+4. dakikada söyledi.

Trabzonspor, Adana Demirspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Adana Demirspor forması giyen Younes Belhanda, 22. dakikada kırmızı kart gördü. Bu dakikada orta alanda Belhanda ile Bruno Peres arasında gerginlik yaşandı. Hakem Abdulkadir Bitigen, iki oyuncuya da sarı kart verdi. Bitigen, VAR uyarısı sonrası, pozisyonu izledikten sonra Belhanda'ya Peres'in yüzüne müdahalede bulunduğu gerekçesiyle kırmızı kart gösterdi.

Trabzonspor, bu galibiyetle ligde 2 maçın ardından 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 41 puana yükseldi. Adana Demirspor 42 puanda kaldı.

Trabzonspor, gelecek hafta Gaziantep FK ile maçı olduğu için haftayı BAY geçecek. Adana Demirspor da sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.