Süper Lig’in 29. Haftasında dün Trabzonspor-Beşiktaş arasında 0-0’lık skor ile biten maçın hakemi hakkında Deniz Çoban Fanatik’teki yazısında:

‘’ Maçın hakemi Volkan Bayarslan ve ekibi maç boyunca kritik karar vermek zorunda kalmadılar. Ekibin en büyük şansı, maç içerisinde herhangi bir tartışmalı ceza sahası pozisyonu ya da kırmızı kart beklentisi yaşanmamasıydı. Hakemin maç boyunca oyuncularla iletişimi ve maç kontrolü bir kaç pozisyon dışında başarılıydı. Bayarslan’ın maç içerisinde en çok eleştirilecek yanı sarı kart değerlendirmelerindeki hatalarıydı. Özellikle avantaj sonrası -kontrolsüz ve sportmenliğe aykırı hareketlere göstermediği sarı kartları eleştirebilirim.

Maçın 59. dakikasında yaşananları ise anlayamadım. Onur’un Larsen’e sarı kartı gerektiren faulüne hakem, “devam” dedi. Beden diliyle topu işaret etti ve taç kararı verdi. Tüm Trabzonsporlu oyuncular etrafını çevirerek itiraz ettiler. Hakem bu itirazların ardından Onur’a sarı kart göstererek, önce taç kararı vermiş olmasına rağmen, Trabzonspor lehine faulle maçı başlattı. Kararını değiştirecek yardım, yardımcı hakemlerden ya da 4. hakemden gelmiş olsa bu kadar gecikmezdi. Hakemin kararını değiştirten yardımın, protokole aykırı şekilde VAR’dan gelmiş olabileceğini düşünmek bile istemiyorum.’’ Dedi.