Demokrat Parti Gençlik Kolları Divanı, Demokrat Parti Genel Başkan Gültekin Uysal’ın talimatı ile vazifeye başladı.

Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Avukat Berkay Güloğlu, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına ise Trabzon Araklılı Diyetisyen Abdurrahim Özyurt atandı. Güloğlu atamayı sosyal medya hesabından; “Bizleri bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a ve yıllardır bu dâvâ için sebat eden ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek duyurdu.

Hepimiz Türkiye için çalışıyoruz…

Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na atanan Özyurt ise şu açıklamaları yaptı; “Hepimizin gayesi vatana ve millete hizmet etmek. Hepimiz daha güzel bir Türkiye, daha güçlü bir Türkiye ve dünyada ağırlığı olan bir Türkiye hayal ediyoruz. Biz gençler de bu gayenin yolunun Demokrat Parti’den geçtiğini düşündüğümüz için buradayız. Bu vazifeyi bana layık gören ve görev veren Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’a ve sebatkar dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İleride bizi çok güzel şeyler bekliyor. Hep birlikte Türkiye’yi arzu edilen seviyeye getirmek için çalışmalıyız. Bu da ancak gençlik ile gençler ile olacak. Bütün gençleri bu ideale bu davaya sahip çıkmaya çağırıyorum. Çıkış kapısı hürriyetçi demokrasidedir. Çıkış kapısı Demokrat Parti’dedir.”

Özyurt 7 Aralık’ta yapılan Demokrat Parti Temsilciler Toplantısında gençler adına yaptığı konuşmada; “Türkiye Cumhuriyeti’nin umudu hâlâ demokrasidedir, Türkiye Cumhuriyeti’nin umudu hâlâ Demokrat Parti’dedir. Gençlerin, yani bizlerin umudu hâlâ Demokrat Parti’dedir. Hürriyetin, demokrasinin, vatanseverliğin, milliyetperverliğin adresi Demokrat Parti’dir” demişti.

thumbnail-abdurrahimozyurt.jpgthumbnail-berkayguloglu.jpg