Trabzonspor’un tecrübeli oyuncusu Cornelius, transferle ilgili açıklamalar yaptı. Oyuncu kendisini istediklerini ancak kendisinin gitmek istemediğini belirtti.

Eski kulübüne karşı sahada pek bir varlık gösteremeyen Cornelius, maçın ardından ise Danimarka basınına açıklamalarda bulundu.

SONUÇTA BİR ŞEY OLMADI

Karadeniz ekibinde gösterdiği performansla Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden transfer teklifleri alan Cornelius'a bu sezon başında Club Brugge'ün kendisine olan ilgisi soruldu.

Danimarkalı golcü de bu ilgiyi doğruladı ve 'Club Brugge'den teklif aldın mı?' sorusuna, "Evet, Brugge'ün bir ilgisi oldu ama sonrasında bir aşamaya gelinmedi. Yani sonuçta hiçbir şey olmadı" yanıtını verdi. Andreas Cornelius, Belçika ekibinden gelen bu teklife olumsuz cevap verdiğini de sözlerine ekledi ve "Gitmek istemedim" dedi.

“BİLMİYORUM ZAMAN GÖSTERECEK”

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag maçıyla ilgili de konuşan Andreas Cornelius, "Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık" dedi.

Türkiye'de olağandışı bir sezon geçirdiklerini de vurgulayan Cornelius, en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak olduğunu söyledi.

Danimarkalı golcü, 'Kopenhag'a yeniden dönecek misin?' sorusunu ise; "Bilmiyorum ama tabii ki bunu zaman gösterecek ve hala oynayabilir durumda olmalıyım. Ancak birkaç yılım daha var" diyerek yanıtladı. 29 yaşındaki santrforun Trabzonspor'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Akşam)