Avcı mıdır kuşçu mudur habu uşak necidir vallahi anlamadım...

Futbolcu yetersiz lafına hiç itibar etmiyorum.

Hocamızın ilk on bir tercihleri yanlış.

Oyun stratejisi tutarsız.

Yanlış olduğunun anlaşılması için daha ne olması gerekiyor. Ligin dibindekilere sahamızdan çıkamadık. Sıfır oyun değerleriyle 90 dakikaları tükettik anlamadınız!

Daha ne etsin size futbol!

Bir alt ligde karmakarışık olmuş hocası futbolcusunu koparmış rakibi çıkardı karşınıza. 90 yetmedi 120 dakika döndürdü filimi! Hala dank etmedi mi kafanıza.   Yarım saat da 10 kişi kaldılar görebildiniz mi?

Siz hala futbolcu yetersiz derseniz olmaz.

Hocalarımız yetersiz olanları tercih ediyor diyorsanız katılırım.

Bu kuşçi hoca devre arası transfere hazırlıyor ortamı. Malum menajerin listesinde olmayan her topçuyu ıskartaya çıkarmaya uğraşıyor.

Komplo teorisi gibi duruyor fakat uygulama onu gösteriyor.

5 maçtır hep geri oynuyor Trabzonspor. Neredeyse kale arkasına adam koyup pas yaptıracak. Gol bölgesinde pas atılsa pozisyona girecek biri var bordo mavili, kaleciye geri oynuyor bizimki. Dün akşam fark etmişsinizdir iki stoper ve kaleci topla oynama rekoruna ulaştı. Sağ ve sol bekler aynı şekilde...

Sormaz mı bir insaflı futbol adamı! Orta sahalar ne için vardır. İnanılacak gibi değil Başacıkoğlu ve örmeli kafalı kara uşak hep geri oynadı. Staven Plaza hiç topa değmeden oyundan çıktı.

Bir alt lig takımı karşısında hem de kendi sahanda böyle bir oyun anlayışı olabilir mi?

Bir çıkış yolu var fakat engebelidir.

Çok keskin çok radikal hamleler istiyor.

Ağaoğlu bırakırsa olur. Son zerresine kadar denenebilir. Şehrin futbol aklı sahip olunan minimum malzemeden maksimum verim alacak hali ortaya çıkarabilir.

Ağaoğlu tıkanmıştır. Oynamayı hak etmeyen yeni transferleri giden hoca da gelen kuşçi de kesemedi-kesemezdi. Dehlizden çıkışın tek yolu hak edenlerin forma giymesidir.

Dün sahanın en iyisi Sol bek uşağı oyundan çıkarmak ne anlam taşır sizce. Yusuf Sarı idmana çıkmıyor mu? Madem bu derece etkili neden yedek kalıyor?

Baker hangi özelliğinden oynuyor. Flavio, Marlon, Plaza... Neden oynar? Bilen, anlayan beri gelsin!