CHP Arsin ilçe başkanı Hasan Sungur, İyi Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs’e mecliste yapılan yumruklu saldırıyı kınadı.

Hasan Sungur açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İktidar milletvekillerinin Gazi Meclis çatısı altında Faşizan saldırılarına bir yenisini daha ekleyerek, İyi Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Örs’e saldırıda bulundu. Meclis çatısı altında bulunan bir insan; Sinirlenebilir, bağırabilir, hatta hakarete varan söylemler söyleyebilir. Asla ve asla şiddete başvuramaz çükü o bir milletin vekili, vekiller birbirlerine fiziki şiddet uygularsa, tabanda asıllara iyi örnek olmazlar.

Bir hemşerimiz bir mevkiye gelmiş ise gurur duymuşuzdur. Öz evladımız hiç olmadı, Vekilimiz, hemşerimiz, vatandaşımız oldu.  Asıl işleri ekonomik sıkıntılar altında ezilen esnaflarımız kırmızı çizgileri olması gereken 25 Stk öz evlatları için vermiş oldukları imzalı beyanlarını basına verecekler mi, sessiz mi  kalacaklar.

Sahip olunan güç yüzünden kibir sahibi olma, akla mantığa ters kararlar alıp başkalarını umursamadan mağdur edebilme, kısaca güç sarhoşluğuna bürünen faşizan davranışlarda bulunan bu vekillerin seçmen bazında itibarları yerlerde sürünmektedir.

Sayın Vekilimiz Hüseyin Örs’e yapılan bu  alçakça saldırıyı nefretle kınıyor, örgütüm adına  geçmiş olsun dileklerimizi iletirim.”