Trabzonspor kendi saha ve taraftarı önünde Fraport TAV Antalyaspor karşısında sahadan 1 puanla ayrılarak ligin tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğa uzandı.

KUTLU OLSUN

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2020-2011 sezonunun ardından geçen 11 yıl sonra yeniden şampiyonluk ipini göğüslemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek “8. Şampiyonluğumuz;

Tüm bordo-mavi renklere gönüllere, bordo-mavi uğruna canını verenlere, kalbi bordo-mavi atanlara kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

HER SENE ŞAMPİYON

Trabzonspor’un şampiyonluğunun Ramazan Bayramı öncesinde kendilerine ikinci bayram sevinci yaşattığını ifade ederek “Şimdi sevinme zamanı, şimdi kutlama zamanı, şimdi şampiyon Trabzonspor, diye haykırma zamanı. Bu sene ve her sene şampiyon Trabzonspor.” ifadelerine yer verdi.

SEVİNCİMİZE GÖLGE DÜŞMESİN

Tüm Trabzonspor taraftarının şampiyonluk sevincini sonuna kadar yaşamayı hak ettiğini ifade eden Çebi şunları söyledi: “Kolay değil uzun bir maç periyodunun ardından, tüm engellemelere ve İstanbul takımlarının lobi faaliyetlerine rağmen şampiyonluğa uzandık. Sevinelim, tezahürat yapalım, horon tepelim, kolbastı oynayalım ama ateşli silahlardan uzak duralım. Mutluluğumuza, şampiyonluğumuza gölge düşürmeyelim. Tüm Trabzonspor taraftarlarının sevinmeyi fazlasıyla hak ediyor. Biz Trabzonspor’uz ve farklıyız. Bu farkımızı bir kez daha gösterelim. Şampiyon takımın şampiyon taraftarına da yakışan budur. Akıttığımız sevinç gözyaşları olsun, mutluluk gözyaşları olsun. Bir damga hüzün gözyaşları akıtmayalım. Yeni bir acı yaşamayalım, kimseden hüzün gözyaşı dökülmesin.”

NİCE BAŞARILARA

Çebi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaooğlu’nu, Trabzonspor Yönetimini, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı, teknik heyeti, futbolcuları ve tüm Trabzonspor çalışanlarını 8.şampiyonluk için tebrik ederek, başarılarını daim olmasını diledi.