Trabzon Yomra’da yeni kurulan Bordo Mavi Trabzon Spor Kulübü Derneği kısa sürede yaptığı çalışmalar ile hakkında sıkça söz ettiriyor.  Futbol, Voleybol ve Yüzme okulu olarak faaliyetleri bünyesinde bulunduran dernek hafta sonu Voleybol Takımının başına geçecek tecrübeli isim Coşkun Karadeniz ve sporcular Busegül Demi, İrem Aydın ile ve Futbol Okulu Antrenörleri Hamit Çoban ve Mustafa Keleş’e imza töreni düzenlendi. 

YENİ BİR BAŞLANGICIN TEMELLERİNİ ATIYORUZ

Hafta sonu Yomra Aurum Otel’de düzenlenen imza töreninde Voleybol takımın başına geçecek olan tecrübeli isim Coşkun Karadeniz ile sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkan Selahattin Eyüp Baba, “Bugün burada yeni bir başlangıcın temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana her gün ileriye dönük yeni adımlar atıyoruz ve bu adımların en önemlisini de bugün atıyoruz. Burada Voleybol konusunda geçmişte güzel işlere imza atmış, tecrübesi ile, kişiliği ile önemli yerlerde görev yapmış bir ismi Voleybol takımımızın başına getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki Coşkun Karadeniz hocam Bordo Mavi Trabzon Spor Kulübü’nde de güzel işlere imza atacak.  Geçmis zamanlardaki başarısına bir yenisini burada hep beraber ekleyeceğiz” dedi. 



GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Tecrübeli isim Coşkun Karadeniz ise, “Öncelikle bugün bu güzel ortamda genç dinamik bir ekiple olmaktan çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Normalde bu yıl takım çalıştırmayacaktım. Dinlenmeyi planlıyordum. Fakat daha sonra Selahattin başkanımız ve yönetim kurulundan teklif alınca onlardaki heyecanı ve kurumsallaşma yapısını ve projelerini dinleyince, “benim de bu ekibe nasıl bir katkım olur” diye tekliflerini kabul ettim. Baktığımız zaman kısa sürede yapılan hızlı işleyiş ile güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bugün burada aynı zamanda iki oyuncumuz ve yardımcı antrenörümüzle de  imza töreninde olmak, kulübün bu işe ne kadar ciddi baktığını gösterir. Hepimize hayırlı olmasını temelli ediyorum’ diye konuştu. 



ÇOBAN VE KELEŞ DE İMZALADI

Futbol Okulu çalışmalarında da faaliyetleri sürdüren Bordo Mavili ekip antrenörlük konusunda da tecrübe isimler Hamit Çoban Ve Mustafa Keleş’e imza attırarak gücüne güç kattı. 



BÜTÜN İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ

Öte yandan, Bordo Mavi Trabzon Spor Kulübü Derneği Başkanı Selahattin Eyüp Baba ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu devam eden ve kulübün bünyesinde bulunan 60 sporcu ile faaliyet gösterecek olan futbol okulunu ziyaret ederek sporcular ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Baba, “Sizler Trabzonsporumuza ve Türk futbolunu hizmet etmek için buradasınız. Bizim buradaki amacımız sizlerin hem spor ile daha çok iç içe olmanızı sağlamak, hem de Türk futboluna yetenekli futbolcular yetiştirmek için elimizden gelen bütün imkanları seferber etmektir. Sizlerle birlikte güzel işlere imza atacağız. Sizlerin hem eğitiminize hem de sporsal anlamda daha güzel yerlere gelmeniz için çalışacağız” dedi.