61trabzonhaber-

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova tüm heyecanıyla devam ediyor. Dizi 21 Kasım Perşembe akşamı 45. bölümüyle ekrana geldi.

ATV’nin reytingi yüksek dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla başladığı günden beri izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Dizinin hayranları Bir Zamanlar Çukurova 45. bölümü ful izlemek için internette araştırma yapıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir ile Yılmaz barış ilan etmek için Fekeli’nin evinde bir araya geldiler ancak çıkan tartışma sonrası barış planları yarıda kaldı. Fekeli tartışma sonrası Yılmaz’a bir hayli kızdı. Züleyha ise eve döndüklerinde Demir’e Kuran’a el bastırdı ve bir daha ona silah çekilmediği takdirde kimseye silah çekmeyeceği konusunda yemin ettirdi.

Gebelik muayenesi için doktora giden Züleyha orada Müjgan ve Yılmaz'la karşılaşınca kendini kötü hisseder ve Sebahattin'in yanına gidip ondan teselli bulmaya çalışır.

Öte yandan entegre tesisindeki hisselerini Almanlara satan Yılmaz, Demir'i önce sevindirse de sonrasında hisselerde sermaye artırımı olduğunu öğrenen Demir küplere biner ve soluğu Fekeli'nin yanında alır.

Demir entegre tesisin ortaklığını elden bırakmamak için birçok arazi ve mülkünü satışa çıkarır.

Saniye'nin çiftliğe kahya olmasının ardından Gaffur'un rahatsızlığı devam ederken, Hatip Ağa'ya olan borcunu ödeyemeyen Gaffur, Saniye'nin sandıktaki altınlarını alıp bozdurur ve Hatip Ağa'ya olan borcun küçük bir kısmını verir.

Fekeli, Büyük Hanım'dan satın aldığı araziyi yeniden geri verince Yılmaz olanlara çıldırır ve babası ile arası bozulur. Bunun üzerine Yılmaz Şermin'den satın aldığı konağa taşınmaya karar verir ve Yamanlara komşu olur.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN