İki hafta önce sosyal medya üzerinden başlatılan “Bu kış sizin de bir gönül bağınız olsun” kampanyasına ilgi yoğundu. Öyle ki hedeflenen tutar dört gün gibi kısa bir sürede toplandı.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Gönüllüler Derneği Başkanı Muharrem Sağlam “Trabzon Valiliği ve Trabzon Dernekler Müdürlüğü’nün izni ve denetimi ile gerçekleştirdiğimiz kampanyamız, köy okullarında kar yağışının etkili olmasından önce sonuca ulaşarak, özellikle de karne tatile öncesine denk gelerek daha da anlam kazandı. Bağışçılarımızın muazzam bir ilgisi vardı, hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Her bir kuruşu çok kıymetli olan bağışları ile onlar adına çocuklarımıza karne hediyesi vermiş olduk. Onların selamlarını ilettik yavrularımıza, onlar için sarıldık. Çocuklarımızın her tebessümü bağışçılarımız ve gönüllülerimiz için Allah katında rıza sebebi olacaktır diye düşünüyorum. Biz de vesile olduğumuz için tarifsiz bir mutluluk içindeyiz” dedi.

img-20200118-wa0020-tile.gif
 

Trabzon Gönüllüler Derneği’nin ilk bağış kampanyası olan “Bu kış sizin de bir gönül bağınız olsun - Köy okullarına bot kampanyası” ilk etapta derneğin merkezinin de bulunduğu Yomra ilçesinde hayata geçirildi. Kaşüstü, Özdil, Oymalı ve Çamlıyurt mahallelerindeki okulları ziyaret ettiklerini söyleyen Dernek Başkanı Sağlam, ilerleyen zamanlarda Trabzon’un farklı ilçelerinde farklı ihtiyaçlar için de çalışmalar yürüteceklerini belirtti.