Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Berrin Erkuloğlu, Davut Çakıroğlu’nun istifası neticesinde boşalan Ortahisar Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevini sürdürecek. 

Erkuloğlu’nun grup başkanvekili olarak görevlendirilmesine ilişkin konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli; "Ortahisar Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevini bundan sonra Berrin Erkuloğlu arkadaşımız yürütecek. Kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden kuşkum yok. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İYİ Parti ailesiyle omuz omuza milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimizin geleceği ve hemşerilerimizin beklentilerinin karşılanması için gerekli adımları atmaktan çekinmeyeceğiz. Bu doğrultuda Berrin Erkuloğlu’nun yeni görevinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

berrin-erkuloglu-grup-baskanvekili-oldu.jpg

Ortahisar Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak görevine devam edecek olan Berrin Erkuloğlu ise, “İnandığım değerler ve etik kurallar çerçevesinde bilgi ve görgümü de bu vizyona katarak bana verilen bu sıfatı layıkıyla taşımak için elimden geleni yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu düşüncelerle beni bu göreve layık gören Ortahisar İlçe Başkanımız Sayın Erdal Uzun’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.