Trabzonsporlu oyuncu Berat Özdemir, takımının Slovenya kampında basın mensuplarının karşısına geçti.

‘’Acun başkana saygılarımı iletiyorum. Ben zannetmiyorum ki bir Türk futbolcunun yurt dışında ülkesini temsil etmesi gibi bir hayali olmasın. Benim bir görüşmem olmadı. Sanıyorum ki Başkan ya da hocamızla bir görüşme olmuş. Kendimde ki iyi yönleri daha da düzeltmeye çalışıyorum. İyiyi mükemmel yapmak birinci amacım.

Kutlamalara ailemi çağırmadım, içeride Emrah abi ile konuştum. Başka bir kulüp böyle kutlayamaz dedim. Son düdükten sonra taraftarın girdiği video var. Açıp onları izliyorum, umarım tekrarlarını yaşarız.

Bir performans düşüklüğü yaşadığımı bende düşünüyorum. Dibe vurup sıçramamam zaman aldı. Kendime gelene kadar takım biraz daha oturdu. Trabzonspor’da yedek oturan oyuncu kavramı görmüyorum. Saha içinde görev almadığım süre dışında motivasyonu yukarıya çekmeye çalıştım. Bazen şampiyonluklarda oynamayan oyuncularında etkileri vardır. Desteklerimi vermeye çalıştım.

Futbolun zirvesi diyebiliriz şampiyonlar ligi için. O müziği Trabzonsporlulara dinletmek istiyoruz.  Trabzonspor oralarda olmalı. Ben Santiago Bernabeu’yu görmek istiyorum. Çok güzel bir deplasman olabilir’’ Açıklamalarında bulundu.