Programda BBP Ortahisar önceki dönem İlçe Başkanı Yılmaz Mermertaş ve  Ahmet Buzbağ,Ortahisar Kadın kolları Başkanı Sude Mandıralı ile yönetimi,Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte yönetimleri  de hazır bulundu. 

ORTAHİSAR AYDINLANDI 

Cumhur İttifakı’nda yer alan üç partiden biri olan Büyük Birlik Partisi’nde Trabzon’da görev  değişimi yaşandı. Parti genel merkezi tarafından alınan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından da onaylanan kararla, Ortahisar İlçe Başkanlığına Galip Aydın getirildi.Ortahisar ilçe başkanlığında yapılan devir teslim töreninde göreve getirilen Aydın Önceki dönem ilçe başkanlarını çiçekle birlikte karşıladı.

AYDIN ; ‘ÇOK DAHA ETKİN DURUMA GETİRECEĞİZ’

BBP İl Başkanlığı devir-teslim töreni sonrası açıklama yapan yeni İlçe Başkanı Galip Aydın , bu göreve gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, devraldığı bayrağı daha üst noktalara taşımak için var gücüyle çalışacaklarını ve partiyi Trabzon siyasetinde daha etkin konuma getireceklerini belirtti. Başkan Aydın  şöyle konuştu: “Büyük Birlik Partisi bizlere Şehit Muhsin Başkan’ın emanetidir. Böyle bir partiye mensup olmaktan ve bu göreve getirilmekten büyük mutluluk duyuyorum. Beni bu göreve layık gören kıymetli gönüldaşlarımıza, değerli genel merkez yöneticilerimize ve Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye çok teşekkür ederim. Ahmet Buzbağ Başkanımıza da vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve kendisine gösterdiği gayret ve azimli çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.Burada görev alan ve görev yapan her dava arkadaşım benim yol arkadaşımdır.Bu kutlu davaya Kadın,Gençlik,Mahalle başkalığı gibi görevlerde bulunan her arkadaşımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Onlar bu kutlu davanın birer ucbeyleridirler.Bundan sonra bu davada emek veren her bir arkadaşımızın kapısını çalacağız. Devraldığımız bu bayrağı daha üst noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Doğru çalışmalarla hayal bile edilemeyecek başarılara imza atabileceğimize inanıyorum. Bu konuda tecrübeliyiz göreceksiniz, Büyük Birlik Partisi’ni Trabzon  siyasetinde çok daha etkin bir konuma getireceğiz.”
89737e37-0e27-44f1-a018-db814e0fbfff