Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik eden Başkan Gürsoy, "Kurban ibadetini yerine getiren her bir kardeşimiz aslında bireysel bir ibadet değil toplumsal bir ibadet gerçekleştirmektedir. Toplumsal olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, yardımlaşma ve dayanışmayı arttıracak olan Kurban Bayramının manevi iklimini 7'den 70'e yaşamak ve yaşatmak için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Hem şehrimiz hem ilçemizde yaşayan hem de bayram için memleketine gelen vatandaşlarımızın bu şuur ve duruşla bayramlarını idrak edecek olduğunu düşünüyorum.


   Kurban ibadetinin sağlıklı ve kaliteli bir şekilde yerine getirilmesi için Arsin Belediyesi olarak hazırlığımızı yaptık ve bayram boyunca da görevli personelllerimiz görevinin başında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle her bir hemşerimin Kurban Bayramını canıgönülden kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.


   Gürsoy, ilçedeki halk bayramlaşma programının 12 Ağustos Pazar günü (Bayramın 2.günü) saat 11:00'da Arsin Belediyesi Hizmet Binası önünde olacağını belirtirken tüm vatandaşları da davet etti.