Programa Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçe belediye başkanları ile Trabzon'un bütün ilçelerinden 704 muhtar katıldı.
 

Muhtarlara hitap eden Başkan Genç, muhtarların mahallelerdeki sorunların birinci muhatabı olduğunu ve bu sorunların çözülmesi için fedakârca mücadele ettiklerine dikkat çekti.

"GÜZEL HİZMETLER  YAPTIK"

"19 Ekim Muhtarlar Günü'nde sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum." diyen Başkan Genç, "Bu güzel programı tertip eden Büyükşehir Belediye Başkanımıza da ayrıca da teşekkür ediyorum. Bu programa Ortahisar'ımızın 85 muhtarı dahil bütün ilçelerimizden 704 muhtarımız katıldı. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Göreve geldiğimiz andan itibaren muhtarlarımızla güzel hizmetler yaptık. Güzel çalışmalar yaptık, halkımıza hizmet ettik. Ve o hizmet etmenin mutluluğu ve gururuyla yeniden halkımızdan bu dönem için de görev aldık. Ve devam eden muhtarlarımızla da aynı anlayışla ve sorumlulukla yolumuza devam edeceğiz. Muhtarlarımızın mahallelerdeki sorunların birinci muhatabı olduğunun bilincindeyiz. Ve o sorunları çözmek için gerek belediyemizde gerek diğer kamu kurumlarında fedakârca gayret ettiğinin bilincindeyiz. Ama şunu içtenlikle ifade etmek isterim ki, sizlerin bu gayretli hizmet yolculuğunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.  

YENİ YÖNETİM ANLAYIŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Yeni dönemde yeni yönetim anlayışıyla beraber Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve diğer kamu kurumları ve yerel yönetimlerle koordineli bir şekilde hizmetleri sürdüreceklerini kaydeden Başkan Genç,  "Büyükşehir Belediye Başkanımız ve diğer ilçe belediye başkanlarımızla birlikte bütün sorunların muhatabı olarak gayretli bir şekilde çalışacağız. Vatandaşımız oyunu, desteğini, bunun için bize tevdi etti. Bunun karşılığını vermek zorundayız. Bazı hizmetleri hemen anında veremeyebiliriz. Hepiniz takdir edersiniz ki, her şey imkânlar dahilinde kurulabiliyor.  Ama önümüzdeki 2020 programını yine muhtarlarımızla bir araya gelerek, onlardan aldığımız görüşler doğrultusunda oluşturacağız. Ve bir disiplin altında da programımızı uygulamaya devam edeceğiz. Hamdolsun, geçtiğimiz dönem muhtarlarımızla 24 kez toplantı yaptık. Yani esaslı bir şekilde kararlarımızı muhtarlarımızla beraber verdik. Aynı anlayışla devam edeceğiz. Biz bize verilen iradenin aynı şekilde size de verildiğinin farkındayız." diye konuştu.

"HİZMET YOLCULUĞUNA DEVAM EDECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta muhtarlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini dile getiren Başkan Genç, "Bundan sonra da vatandaşlarımıza hizmet gibi Cenabı Allah'ın nasip ettiği en kutsal vazifeyi bihakkın yerine getirebilmek için gece gündüz demeden bu hizmet yolculuğuna değerli mesai arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. Bu duygularla 19 Ekim Muhtarlar Günü'nüzü tebrik ediyorum. Bu anlayışın mimarı olan ve her fırsatta muhtarlarımızla Külliye'de bir araya gelerek onlarla hemhâl olan çok kıymetli Cumhurbaşkanımıza Ortahisar'dan şükranlarımızı sunuyoruz. Ve şu anda bizim huzur ve mutluluk içerisinde bir sofra etrafında buluşmamızı temin eden Barış Pınarı Harekatı'nı yapan askerlerimize de selam olsun diyoruz. Cenab-ı Allah yâr ve yardımcıları olsun. Cenab-ı Allah ordumuzu, yurdumuzu her zaman muhafaza eylesin. Ve bu vesileyle de şahadet mertebesine eren bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Ve bütün muhtarlarımıza hayırlı vazifeler diliyorum." ifadelerine yer verdi.

muhtar-4.jpegthumbnail-muhtar-5.jpgmuhtar-6.jpegmuhtar-2.jpeg