Ortahisar Belediye Başkanı olarak muhtarlarla 24 kez istişare toplantısı yaptıklarını ifade eden Başkan Genç, bu şekilde yapılan hizmetlerin hızlı ve verimli bir şekilde mahallelere ulaştırdıklarını söyledi.



   Düzenlenen programı yeni dönemin katılımcı yönetim anlayışının alameti olarak gördüğünü ifade eden Başkan Genç, "Bu toplantı beklenen bir toplantıydı. Muhtarlarımızla şu ana kadar 24 kez bir araya geldik. Yıllık programımızı tanzim ederken, sizlerden gelen önerileri, teklifleri aldık. Bu programları birlikte takip ettik. Ve epeyce de güzel işler yaptığımızın kanaatindeyim. İşlerin hızlı ve verimli yürütülmesi için bu toplantıları büyükşehir belediyemizle birlikte yürütmek çok büyük önem arz ediyor. Ve bu toplantıya bizi çağırdığı için ve böyle bir yönetim anlayışını hayata geçirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemin, yeni bir yönetim anlayışının alametidir. Başkanımız seçilmeden önce şunu söylemişti. Artık yeni dönemin en önemli icraatı yeni yönetim anlayışı olacaktır demişti. Bu şu demektir Ortahisar ilçesiyle ilgili bir çalışma yapılacaksa Ortahisar ilçesinin seçilmiş başkanı ve seçilmiş muhtarlarıyla istişare ederek bir karar vereceğim demişti. İşte bunun gereği de yapılmaya başlandı." diye konuştu.

 

   Konuşmasının son bölümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Ağustos'a Trabzon'a yapacağı geziye değinen Başkan Genç, bütün muhtarları cumhurbaşkanının Meydan Parkı'nda düzenleyeceği mitinge çağırarak, "Hafta sonu sizin en büyük mesai arkadaşınız geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız geliyor. Hakikaten bu dönemde özlük hakları, sosyal haklar ve muhtarlık makamının konumu itibarıyla da çok büyük hamle yaptı. Buradan kıymetli Cumhurbaşkanımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Ve inşallah  hafta sonu Pazar günü saat 15'te Trabzon'da Meydan'da olacak cumhurbaşkanımız. Kıymetli Cumhurbaşkanımız fındık konusunda da inisiyatif olarak bu sorunu çözen Cumhurbaşkanımıza Trabzon Meydan'ından hep beraber teşekkür etmek istiyoruz. Bu manada hepimizi muvazzaf kabul ediyorum. Hepimiz orada olalım. Toplantı nedeniyle sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum, hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum." sözlerine yer verdi.