Gittiği tüm mahallelerde yoğun ilgi gören Aydın, Gülbaharhatun Mahallesi’nde de vatandaşların büyük desteği ile karşılandı. Aydın, vatandaşların ilgisinden heyecan duyduğunu belirterek, “Hemşehrilerimizin güler yüzü ve ilgisi bizleri heyecanlandırıyor.” ifadelerini kullandı.

EN GÜZEL HİZMETLER

HAYATA GEÇECEK

Aydın, “Ahmet Metin Genç Başkanımız, Ortahisar Belediyemizde yakaladığı başarılı grafiği artık Büyükşehir Belediyemizde devam ettirecek. Biz de kendisinden aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için çalışacağız. Bu noktada halkımızla birlikte, ortak akılla projelerimizi hayata geçireceğiz. Ben bu şehrin çocuğuyum ve bu şehrin her yanında bir izim var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Ortahisar ilçemizde en güzel hizmetleri hayata geçirmek için emek sarf edeceğiz.” dedi. 

b65a2ec6-977d-4676-b938-a8d12b23c49c

ŞEHRİ HER KESİMİYLE 

KUCAKLAYACAĞIZ!

Sezgin Mumcu: “Ak Parti açık ara birinci parti olarak çıkacak” Sezgin Mumcu: “Ak Parti açık ara birinci parti olarak çıkacak”

Ortak aklın önemini vurgulayan Aydın, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışı tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da fazlasıyla hissedildi. Bizim amacımız geçmişteki başarılı hizmet çıtasını bir adım daha yukarı taşımaktır. Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı her kesimi ile kucaklayacağız ve istişare kültürü ile ilçemizi yöneteceğiz. Bizim siyasetimiz Allah rızası içindir. Bunun için tüm Ortahisarlıların oyuna talibim.” açıklamasında bulundu.

dd2229b9-ced0-4b32-9787-b939a369cfbe