Trabzon'daki Avrasya Üniversitesi'nin Kaşüstü Yerleşkesi'nin bugünkü misafiri TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta oldu. Balta’ya ziyaretinde Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Alper Bektaş eşlik etti.

Avrasya Üniversitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri’nin hazır bulunduğu ziyarette milletvekili Muhammet Balta hayranlığını gizleyemedi.

avrasyanin-kasustu-yerleskesi-hayran-birakmaya-devam-ediyor.jpg

Milletvekili Balta yetkililerden yerleşke hakkında bilgi aldı ve yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, açık spor sahaları, amfiler ve derslikleri tek tek gezdi ve sosyal medya hesaplarından “Avrasya Üniversitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Özen’i ziyaret ederek Kaşüstü'nde yapılan yeni yerleşkede incelemelerde bulunduk. Akademik kadrosu, bölümleri, derslikleri ve sosyal alanları ile çok güzel bir yerleşkeye kavuşan üniversitemiz diğer kampüsleriyle eğitim ve öğretime büyük katkılar sağlayacaktır. Her türlü imkanıyla, kısa sürede gelişme gösteren Üniversitemize bizlerde her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kıymetli hocamız İbrahim Özen nezdinde Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ve mütevelli heyet üyelerini, Rektörümüzü ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor başarılar diliyorum’’ paylaşımını yaptı.

avrasyanin-kasustu-yerleskesi-hayran-birakmaya-devam-ediyor-002.jpg
​​​​​​
Avrasya Üniversitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Özen, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.