Üniversitenin Pelitli Yerleşkesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen etkinliğin finalinde Türk Sanat Müziğinin sevilen sanatçısı Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul sahne aldı. Geceye Mütevelli Heyet Üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterirken etkinliğin açılış konuşmasını Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız yaptı.


omer-yildiz.gif
 

YILDIZ; BAŞARI DOLU BİR YIL DİLİYORUM 
 

Yıldız ‘’ 2019 yılını geride bıraktık ve 2020 yılına yeni umutlar, yeni hayallerle giriyoruz. Öğrencilerimizin geçen yılda olduğu gibi yeni yılda da her alanda başarıları ile bizi gururlandıracaklarına inancım tamdır.Burada hem yönetimimiz ve hocalarımızla bir istişare yapıyoruz hem de değerli sanatçılarımızın konseri ile moral depoluyoruz. Avrasya Üniversitesi güzel ülkemizin geleceğine güzel nesiller yetiştirmeye azimle devam edecektir. Tüm hocalarımızı, öğrencilerimizi kutluyorum. Yeni yılın ülkemize ve Avrasya ailesine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum’’ dedi.


sanatci-umut-akyurek1.gif
 

AKYÜREK; BEN BU KADAR ENERJİSİ YÜKSEK BİR ÜNİVERSİTE GÖRMEDİM
 

Trt sanatçıları Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul gece geç saatlere kadar sahnede kaldı, katılımcılara unutamayacakları bir gece yaşattılar. Konserde Sanat Kulübü Başkanı İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencisi Şule Kaygusuz ve Medya Kulübü Başkanı Sarp Enes Ersoy’da şarkı söyledi. Sevilen sanatçı Umut Akyürek gecede Avrasya Üniversitesi’nden övgü dolu sözlerle bahsetti. Akyürek, ben bu kadar enerjisi yüksek bir salon görmedim. Akademisyenler, öğrenciler, tüm konukların yüzü gülüyor. Trabzon’un tarihinde kültür var, sanat var, musiki var. Bunu hiç kaybetmemişsiniz. Üniversitemizde çok deneyimli hocalarımızla karşılaştım, öğrencilerimizde bu şehirde bu üniversite de bulundukları için çok şanslılar dedi.
 

Sanatçılara Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Rektör Prof. Dr. Kenan İnan ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri tarafından çiçek ve hediyeler takdim edildi.