Erzincan Vizyon Kurs Merkezi öğrencileri kurum  müdürü Fatih Acar, öğretmenler İlayda Aşkın ve  Kübra Erdoğan ile birlikte  Avrasya Üniversitesini ziyaret ettiler. Üniversitenin Pelitli, Kaşüstü ve Ömer Yıldız Yerleşkelerini ziyaret eden öğrenciler Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yavuz Özoran, Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu ve Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Özbilen ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri ile görüştüler.



Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran öğrencilere yaptığı konuşma da Avrasya Üniversitesi’nin fiziki ve akademik yapısını ön plana taşıdı.



Özoran “Üniversitelerin en önemli görevi öğrencilerine bir mesleği icra etme yeterliliği kazandırmanın yanı sıra, onlara bilgiyle beraber toplumun değerlerini de göz önünde tutarak iyi insan olma sanatını da öğretmektir. Ayrıca, çağın tüm teknolojik imkânlarını kullanarak insanlığa faydalı olmayı sunabilmektir. Üniversitemizde bulunan tüm fakülte enstitü ve yüksekokullarımızda en iyi eğitimi verebilmek için yarış halindeyiz. Öğrencilerimiz mezun olduklarında ülke sınırlarını da aşarak dünyanın her köşesinde iş bulabilmeli ve her yerde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelilerdir. Avrasya Üniversitesi bölge illeri içinde çok önemlidir. Bölge öğrencileri özellikle pandemi sürecinde uzak coğrafyalara gitme, aileden iyice uzaklaşma problemini ortadan kaldırmaktadır. Üniversitemizin fiziki ve akademik  derinliği ve zenginliği en iyi eğitim koşulu için elverişlidir ”dedi. 



Öğrenciler üniversiteye ait laboratuarlar, kütüphaneler, spor salonları ve sosyal tesisleri de gezdiler. Ömer Yıldız Yerleşkesi sahilinde selfie çekilerek gezi programlarını ölümsüzleştirdiler.