Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Samsunspor'u 3-0 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı. Maç sonu Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Naci Ünüvar 2 aydır forma istiyor

Naci Ünüvar'ın 2 aydır forma istediğini dile getiren Avcı, "Naci, iki aydır 'Ben forma istiyorum' diyordu ve aldı. Daha iyisini yapacak. Bardhi, orijinal mevkisinde çok özel bir oyuncu. Onu artık hep orda oynatacağız. Doğucan bu ligin oyuncusu. Ancak orada oynamak ile burada oynamak farklı. Çok iyi gidiyor." ifadelerini kullandı.

"Lahtimi keşke kampı kaçırmasaydı"

Lahtimi'nin yetenekli bir oyuncu olduğunu aktaran Avcı, "Lahtimi keşke kampı kaçırmasaydı. Çok yetenekli bir oyuncu. Djaniny ve Yusuf Yazıcı son dönemde çok iyi geri dönüş sinyali verdi. Bartra ve Hugo maskeyle oynadılar mecburi ama birlikte iyiler. Gbamin'in başı döndü sadece. Fiziksel bir sakatlığı yok." dedi.

"Bir sitem ettim ve etmem gerekiyordu"

Abdullah Avcı eleştirilen söylemleri hakkında şu sözleri kullandı: "Bizim transferden çok taraftara ihtiyacımız var. Bir sitem ettim ve etmem gerekiyordu. Bu benim hakkım. Çünkü çok daha iyisini yapacak gücümüz var."