UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor 'da teknik direktör Abdullah Avcı Kızılyıldız maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, "Daha iyi oyunlar oynamak için kapasitemiz var. Geçen senenin daha iyisini yapabiliriz, bu kadar net ve iddialıyım. Özellikle kasım ayı itibariyle Trabzonspor takımı, daha iyi oyunlarla ve skorlarla yoluna devam edecektir." dedi.

"21 ay sıkışmış bir enerji var" diyen Avcı, "Bence o biraz boşalsın, insanlar rahatlasınlar. Belki bu eleştirilerden cebimize koyabileceğimiz şeyler de çıkar. Günlük, anlık sonuçlarla yaptıklarımızı bir anda yıkıp atamayız. Bizim yolumuz uzun. Rakibimiz bizim zamanımızın Yugoslavya'sı, şimdiki Sırbistan'ın en değerli kulüplerinden bir tanesi. Bizim gibi çok yoğun taraftar grubuna sahipler. Liglerinde son derece iyi gidiyorlar. Rakibine göre formasyon değişikliği yapabilen, bazen eşleşen tahmini 4-2-3-1 ile oynayacak. Özellikle bizim son maçlarda geçişlerde pozisyonları göz önüne bakarak ona göre bir oyun planı yapacaklar" ifadelerini kullandı.