Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük’e karşı 4-1 kaybedilen maç sonu konuştu. İşte o açıklamalar…

VISCA'NIN SON DURUMU

"Edin Visca'nın köprücük kemiğinde kırık var. Operasyon geçirip geçirmeyeceği yarın belli olacak. Bu işin içinde olan durumları biraz daha sık yaşamaya devam ediyoruz maalesef"

"20 DAKİKADAN SONRA HAREKET YOK"

"İlk 20 dakikada planladığımız baskıları yaptık. Final paslarını atamadığımız durumlar oluştu. 4 gün önce doğru oyunla maçı kazandıktan sonra bugün tam tersi. 20. dakikadan sonra oyunda hareketlilik yok."

"HİÇ ŞIK OLMADI"

"Statik kalıyoruz. Fırsat tekrar geldi, golü bulduk. Oyun elimizin altında ama doğru oyunu bir türlü yapamıyoruz. İkinci yarı rakip atıldı, süre çok uzun ama bir türlü ama o mücadeleyi sokamadık. Pek alışık olmadığım bir süreç. Hayatımda yaşadığım en sıkıntılı maçlardan birisiydi. Şık olmadı. "

"NEDENİNİ SORGULAYACAĞIZ"

"4 gün önceki maçtan sonra çalışırken, rotasyon yapsak mı dedim. Kazanan takımda çok bir şey yapmayalım dedik. Tepki vermedik. Hiç hoşuma gitmedi. 10'a 10 oynandı, domine etmemiz lazım, hareketsiz duruyoruz. Hayatımda yaşadığım en kötü senaryolardan biri. Bunu sorgulayacağız. Karagümrük'ü tebrik ediyoruz. Biz hiçbir şekilde devreye giremedik. Biz bunun nedenini sorgulayacağız ve üzerine çalışacağız"