61TrabzonHaber-

Sosyal medyada bir sohbet odası oluşturan; şarkıcı ve yazar Atilla Taş, Karadenizliler için ağır ifadeler kullandı. Yayınlanan kayıtta, Atilla Taş'ın Karadenizliler için; "Hayır, bir Karadenizlinin bilmediği b*k yok. Uşağım sen hiçbir s***m bilmiysun. Para onlarda da, her si***m onlarda da... Sevmiyrum da. Bu Karadenizlilerden bıktık." dediği duyuldu.

Kayıtta yer alan ifadeler şöyle:

"Hayır, bir Karadenizlinin bilmediği b*k yok. Her şeyi onlar biliyor. En iyisini biliyorlar, en doğrusunu biliyorlar. Uşağım sen hiçbir s***m bilmiysun ben hepsini biliyrum da. Para onlarda da, her si***m onlarda da... Sevmiyrum da. Bu Karadenizlilerden bıktık." 

Özür mesajı yayınladı!

Karadenizliler için sert ifadeler kullanan Atilla Taş, tepkilerin ardından "Kızımı, Trabzon'a gelin vermiş biriyim" diyerek özür mesajı yayınladı. 

Atilla Taş Trabzon

Atilla Taş'ın özür mesajı şöyle:

"Arkadaşlar arkasını önünü dinlemeden art niyetle cımbızlanmış sohbet kaydında orda Karadenizli yakın arkadaşıma yaptığım şaka yollu söylem haddini aşmıştır. Amasız fakatsız tüm Karadenizlilerden özür diliyorum. Kaldı ki kızımı Trabzon’a gelin vermiş biriyim."