Arsin su ürünleri kooperatifi başkanı ve başkan yardımcısı balıkçıların barınak sorunlarını yıllarca verdikleri emek sonucu çözüme kavuşturdular.

Başkan Kemal Atar ve başkan yardımcısı Hakan Şengül, Arsin Su ürünleri kooperatifi adına balıkçı esnafının en büyük sorunu olan barınak sorununu uzun uğraşlar sonucu engelleri aşarak balıkçı barınaklarının yapımı için start verdiler.

Karadeniz sahilinde önemli sahil şeridine sahip olan Arsin ilçesi balıkçılık konusunda da önemli konumda bulunan bir ilçe olmasına rağmen yıllardır barınak sorunu yaşamaktaydı.

Başkan Kemal Atar ve Hakan Şengül yaptıkları açıklamada “Biz Arsin su ürünleri kooperatifi olarak sorunlarımızın üstesinden tüm olumsuzluklara rağmen gelmeye çalışıyoruz. Arsin ilçesinde balıkçı esnafının en büyük sorunu barınaklardı, uzun uğraşlarla yıllar sonra bu sorunumuzu da aşarak ilçemizde yapımları için start verdiğimiz barınaklar esnafımızın hayırlı uğurlu olsun” dediler ve sahilin en güzel yerinde inşa edilecek barınakların amaç dışında kullanımlarına asla izin verilmeyeceğini de açıkladılar.

Recep Güngör / Arsin

333-002.jpg