Trabzonspor’da geçirdiği 4 sezonda taraflı tarafsız herkesin hayran olduğu isim olan Nwakaeme flaş bir karar ile Arabistan liginin yolunu tutmuştu!

Al Fayha takımına transfer olan Nijeryalı yıldız ilk başlarda istediği performansı gösteremese de son dönemde attığı goller ile Suudi Arabistan Ligi’nin en konuşulan ismi durumunda!

Arabistan liginde üst sıralarda oynayan bir takımda forma giymemesine rağmen gol krallığı yarışında 9 gollü Talisca ve 7'şer gollü Odion Ighalo ve Abdul Razzaq Hamdallah ikilisinin ardından 6 golle gol krallığı sıralamasında üçüncü sırada yer alıyor.

Suudi gazetesi Al- Mowaten, "Nwakaeme, harika gollerle bu sezon Suudi Arabistan Ligi’nin en önde gelen yabancılarından biri haline geldi. Kendisine ödenen rakam ilk başlarda çok eleştirilmişti. Ancak hakkettiğini gösterdi" diye yazdı.

Suudi Roshan Ligi'nin resmi hesabı; "Al-Fayhaa forması giyen Nawakaeme, bu sezon 9 maç oynadı. 6 gol atmayı başardı" diyerek Nijeryalı oyuncunun gollerinin yer aldığı bir video paylaştı!

Al-Fayha'nın Suudi Arabistan Ligi'nde üst üste 3 galibiyet almasına katkı sağlayan Nwakaeme son dönemde büyük övgüler aldı.