Geçen sezon şampiyon olan Trabzonspor’da 15 gol atıp 5 asist yapan Cornelius sezon başında ailevi nedenlerden dolayı ülkesine yetiştiği takım Kopenhag’a dönmüştü!

Akşam gazetesinin haberine göre Andreas Cornelius'un Süper Lig'e geri döneceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Kopenhag'da beklentilerin altında kalan golcünün İstanbul devine imza atmaya hazırlandığı öne sürüldü. Andreas Cornelius'un transferi Danimarka basınında geniş yankı buldu. İşte detaylar...

"ANDREAS CORNELIS SÜRPRİZ BİR TAKIMA GİDİYOR"

Beşiktaş'ta forvet transferi için çalışmalar sürerken gündeme Andreas Cornelius geldi. Adı bir süredir Schalke ile anılan deneyimli forvetle ilgili Danimarka basınında ses getiren bir transfer haberi yer aldı. "Sürpriz bir takıma gidiyor" başlıklarının atıldığı haberde Andreas Cornelius için ima edilen kulübün Beşiktaş olduğu öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ DEVREDE İDDİASI

Trabzonspor formasıyla 37 maçta 15 gol atan ve şampiyonlukta başrol oynayan Andreas Cornelius için Beşiktaş'ın devrede olduğu iddia edildi. Weghorst ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın, Andreas Cornelius'u üst sıra adayları arasında tuttuğu belirtildi.

ANDREAS CORNELIUS: BAZI ŞEYLERİ SIR OLARAK SAKLAMAK ZORUNDAYIM

Konuyla ilgili Danimarka basınına konuşan Andreas Cornelius ise "Transfer konuşmaktan uzak durmaya çalışıyorum. Bazı şeyleri sır olarak saklamak zorunda olduğum için yalan söylemek zorunda kalmak istemiyorum" ifadelerini kullandı. Cornelius'un bu sözleri transfer dedikodularının iyice artmasına sebep oldu.