61trabzonhaber/spor

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Makedon yıldız Ezgjan Alioski alınabilecek mi? Sol kanat için Abdullah Avcı'nın bir numaralı tercihi olan oyuncuda parasal iki engel aşılmaya çalışılıyor.

61Trabzonhaber.com spor servisinin elde ettiği bilgilere göre Kuzey Makedonyalı 29 yaşındaki yıldız oyuncu Alioski’nin transferini hem menajerinin istediği para hem de Suudi Arabistan kulübünün isteyeceği bonservis bedeli düşündürüyor. Oyuncunun menajerinin para konusunda son derece katı olması sebebi ile pazarlıklar zor geçiyor.

Menajerin imza parası olarak, oyuncunun alacağı transfer ücreti haricinde 1.5 milyon Euro istemesi ve bu ücreti her yıl talep etmesi büyük bir külfet teşkil ediyor. Yani Alioski ile sözgelimi 3 yıllık sözleşme imzalanırsa, menajerine de üç yıl için 4.5 milyon Euro ödenecek. Trabzonspor kurmayları menajerin imza parası isteğini tek seferlik yani 1.5 milyon Euro'ya indirmek istiyor.

Trabzonspor'un bu transfer için en önemli bir diğer sorunu da bonservis bedeli. Arabistan'ın Al Ahli takımı ile sözleşmesi devam eden tecrübeli futbolcunun, bonservis bedelini kendisi ve menajerinin halletmesi isteniyor. Hal böyle olduğu için bu transfer, görüşmeler devam etse de şimdilik zor görünüyor.