61Trabzonhaber.com spor servisi olarak bugün Fransız medyasına dayandırdığımız  haberde Lille sportif Direktörü Luis Campos’un  Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan  randevu talep ettiğini ve İstanbul’a geleceğini okurlarımıza duyurmuştuk. Bazı  medya organları ve sosyal medya hesabı olan platformlar  bu haberi  görmezden gelip yalanlama  yolunu tercih etti. 

 Duayen yazarımız ve haber sitemizin imtiyaz sahibi, spor basınının cesur ve güvenilir ismi Halil Şanlı, başkan Ahmet Ağaoğlu’na konuyu ve gelişmeleri sordu. Başkan Ahmet Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:
 
  “Önce 8  sonra 12 milyon Euro teklif ettiler. Biz iki teklifi de kabul etmedik. Kendilerine bu fiyatlara Yusuf’u asla veremeyeceğimizi ilettik. Konuyu kapattık. Fakat Fransızlar, bu konu için ille de görüşmek isteyip randevu talep ettiler. Bu, Yusuf’u sattık veya satacağız anlamına gelmesin. Nezaketen, bu randevuyu vermek zorundayım. Çünkü çok ıksrar ettiler. Sportif direktörleri Luis Campos, evet doğrudur İstanbul’a geliyor. Yarın veya Cumartesi kendisi ile  konuşacağız. Bizim bu rakamlara oyuncumuzu verme düşüncemiz yok. Yusuf’u almak isteyenler rakamı daha yukarı çekmek zorunda. Fiyatı cazip hale getirmezler ise  çayımızı içer ve dönerler”  dedi. 

BAŞKAN AHMET AĞAOĞLU'NUN DOĞRULADIĞI HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN!

(Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz!)