61TrabzonHaber-

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, Denizlispor'a 2-1 kaybederek şampiyonluğu Başakşehir'e altın tepside sundu. Tepkilerin odağında ise Ahmet Ağaoğlu ile Hüseyin Çimşir kaldı. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu; sezonun ikinci devresinde süreci iyi idare edemediği, Alanyaspor mücadelesinde sahaya atlayıp kendisinden kademece aşağıdaki bir çalışanı darp etmeye çalıştığı, Trabzonspor Kulübü içerisindeki sırların; Ünal Karaman'ın gönderildiği dönem canlı yayında anlatılmasından ve sonraki hoca tercihinden dolayı eleştiriliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir ise; oyuna müdahalelerde geç kaldığı, oyunu iyi okuyamadığı, takımla ilişki kurmakta zorlandığı, teknik ekibiyle uyum içerisinde hareket etmediği, oyuncular arasında gruplaşmalara neden olduğu gibi konu ve iddialardan dolayı hedef gösteriliyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, aynı zamanda camianın etkin isimlerinden de yoğun tepki alıyor. Ağaoğlu ve Çimşir'in; şampiyon olunsa da olunmasa da el ele gideceği, bu kararın da siyasi otoritelerin takdiri olduğu ileri sürüldü.