Spor

Ağaoğlu ve Çebi'den ortak açıklama!

Abone Ol

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Riva'da yaptıkları görüşmenin ardından ortak açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, yabancı sınırı ile ilgili olarak; "Burada tartışılan konuların hepsi birbiriyle bağlantılı. Yabancı sınırındaki amaç daha fazla Türk oyuncunun süre alması. Yetiştiremediğiniz, geliştiremediğiniz bir oyuncuyu, A takımda 10 dakikadan fazla süre almamış bir oyuncuyu Süper Lig mücadelesinde sahaya sürmem mümkün mü? Belki işler yaver gider ama ihtimal yüzde 10'dur, oyuncuyu kaybederim. Bu oyuncuların daha fazla süre alacağı ortam kurmadan, sınırlama getirmenin realiteyle bağdaşır tarafı yok." dedi.

Başkan Çebi ise; "Türk futbolunda tüm tartışmaların olduğu yer TFF. Maalesef bizim teyidimizin alınmadığı bir açıklama var. Yabancı adedinin 8+6 şeklinde. Bir de ligden düşme, çıkma sayısının açıklandığı bir açıklama gördük dün. Bu toplantı o yüzden yapıldı. Yabancı sınırı konusunda, biz bütün kulüplerimizin fikirlerinin alındığı bir toplantı talep ettik. Sonuçları beraber göreceğiz. Bu bir pazarlık değildi. Bizimle beraber mütalaa etmeden bu kararın alınması bizi tedirgin etti." ifadelerini kullandı.

Abone Ol