Kanarya bir bombayı da Trabzonspor'un istediği bir isimle patlatmayı hedefliyor. Bordo-Mavililer'in geçmiş yıllarda da takip edip, istediği genç oyuncu için Fenerbahçe devreye girdi. TRT Spor'un haberine göre; Kanarya, Norveç futbolunun geleceği parlak isimleri arasında gösterilen Hugo Vetlesen'in şartlarını sordu. Bodo/Glimt'le 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Vetlesen'in artık yurtdışında kariyerini sürdürmek istemesi genç futbolcuyu isteyen kulüplerin pazarlıklarda elini güçlendiriyor.

Mart ayına kadar uzatılan transfer dönemi sonrası tekrardan scout çalışmalarına başlayan Trabzonspor, sezon sonunda yolların ayrılması beklenen Marek Hamsik'in boşluğunu şimdiden doldurmak istiyor. Bu doğrultuda Vetlesen için Bodo ile bir ön görüşme gerçekleştirilmişti. Fırtına, Norveçli oyuncu için eski yıldızı Alexander Sörloth'un menajerini aracı olarak kullandı.

Şimdi transfer yarışına Fenerbahçe'nin de dahil olması sonrasında Bodo/Glimt'in pazarlıklarda nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. Merkez orta saha olarak görev yapan Vetlesen bu sezon 15 maça çıkarken 3 gol, 1 asistle oynadı.