‘’ Maçın hemen başında Onyekuru’nun penaltı beklediği pozisyonda hakemin devam kararı doğruydu. Bartra’nın penaltıyı gerektirecek bir müdahalesi yoktu. Aksine Onyekuru ayağını rakibinin önüne uzatarak temas alıp, penaltı kazanmaya çalıştı. 35. dakikada Trabzonspor lehine verilen penaltı ve Rakitskiy’e gösterilen sarı kart doğruydu. 44’de Bartra, Belhanda’yı ceza sahasının hemen önünde çekerek düşürdü.

İhlal ceza sahası dışındaydı. Faul kararı ve Bartra’ya çıkan sarı kart doğruydu. 45+5’te Trezeguet, ceza sahasında yerde kaldı. Samet rakibini sağ eliyle omuzundan, sol eliyle dekolundan tutarak, hareketlerini kısıtlamıştı.

Bence Trabzonspor lehine penaltı verilmesi daha doğru olurdu. 79’da Belhanda’nın golü hatalı şekilde iptal edildi. Hakemin burada acele etmemesi ve düdüğünü geciktirerek, atılacak bir gole fırsat vermesi gerekirdi.

Bu seviyede çok büyük bir hataya imza atıldı. Gol ofsayt olduğu İçin değil, Belhanda’nın arkadaşı topa dokunmadan, topa tekrar dokunduğu İçin iptal edildi. Oysaki Belhanda’nın arkadaşı topa dokunmuştu, gol temizdi.’’ İfadelerini kullandı!