Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ta çalıştığı dönemde transfer edip çalışma fırsatı bulduğu eski öğrencisi Mısırlı Elneny ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı!

Londra ekibi Arsenal'de forma giyen Mısırlı futbolcu Mohamed Elneny, Süper Lig'den iki takıma önerildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki orta saha Elneny, Galatasaray ve Trabzonspor’a önerildiği ileri sürüldü.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mısırlı oyuncunun Londra ekibinde ayrıca sözleşme uzatma opsiyonu da bulunduğu kaydedildi.

AVCI’YI ÖVMÜŞTÜ

Elneny 2019-2020 yılındı Beşiktaş’ta forma giydiği dönemde verdiği bir röportajda Abdullah Avcı’ya övgüler dizmişti

Elneny: ‘’ Takımla antrenmanlara çıkmaya başladıktan sonra ilk olarak şunu fark ettim; Hocamız Guardiola ve Klopp tarzı futbol oynatmaya çalışıyor. Topa sahip olmaya çalışıyor. Uzun topu sevmiyor. Topu gereksiz yere kaybetmeyi sevmiyor. Kaybettiğimiz zaman en kısa zamanda o topu geri almaya çalışıyor. Futbol daha da zor bir hale geldi ama şu bir gerçek ki topa sahip olursanız gol yemezsiniz. Hocamız topun arkasından koşmayı değil, topa sahip olmamız gerektiğini söylüyor. Bu durum benim de çok sevdiğim bir tarz. Beşiktaş’a gelmeden önce Abdullah Avcı’nın nasıl bir sistem kullandığını bilmiyordum. İlk idmandan sonra menajerimi arayıp çok mutlu bir şekilde, ‘Benim oynamaktan keyif aldığım futbol burada oynanıyor’ dedim. Gün geçtikçe de ne kadar doğru bir karar verdiğimi fark ettim. Hocanın çok iyi gözlemleri var ve Abdullah Avcı’nın neden en değerli hocalarla isminin kıyaslandığını artık çok daha iyi biliyorum. Ayrıca Abdullah Avcı beni neden çok istedi onu da daha iyi anlıyorum.’’ İfadelerini kullanmıştı.

Resim10-92