Trabzonspor ’un başında ilk Avrupa zaferini kazanmayı hedefleyen Abdullah Avcı, “Kolay bir rakiple oynamayacağız. 90 dakika mücadele ve yüksek konsantrasyon istiyorum. Gruba güzel başlamak önemli. Size inanıyorum” sözleriyle takımına seslendi

Şampiyonlar Ligi’ne Play-Off turunda veda eden Trabzonspor, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Bu akşam gruptaki ilk maçında TSİ 22.00’de Ferencvaros ile karşılaşacak olan Fırtına’da, teknik direktör Abdullah Avcı oyuncularından galibiyet istedi. Trabzonspor’un başında daha önce 6 Avrupa maçına çıkan Avcı, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Macaristan’da siftah yapmayı hedefleyen tecrübeli hoca, “Kolay bir rakiple oynamayacağız. 90 dakika boyunca mücadele ve yüksek konsantrasyon istiyorum. Tempoyu ayarlayan taraf biz olmalıyız. Plana sadık kalacağız. Gruba güzel başlamak önemli. Size inanıyorum” sözleriyle takımına seslendi.

37 yıl sonra Trabzonspor’a şampiyonluk sevinci yaşatan ve 2 de Süper Kupa kazanan Avcı, Avrupa arenasında da Bordo-Mavili kulübün tarihine geçmek istiyor. Monaco, Kızılyıldız ve Ferencvaros’un olduğu gruptan çıkmayı hedefleyen Fırtına, bunu başarması durumunda toplam gelirini 20 milyon Euro’nun üstüne çıkaracak.