Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, 2-2 biten Konyaspor maçı sonrası konuştu.

İşte Avcı'nın açıklamaları:

"HİÇ İYİ DEĞİL"

"Trabzonspor içeride berabere kalıyorsa iyi sonuç değil, hele 2-0'dan 2-2 hiç iyi değil. "

"BÖYLE GOL YEMEMELİYİZ"

"Oyunun başı ve ortasında baskılar, topu kazanma, oynama, 2-0'ı yakalama... Her şey harika gidiyor. Rakibe hiçbir şey vermiyoruz. 2-0 iyi skor. Devre bitiyordu, 8 dakika uzatma vardı. Maçı koparacağın bölümde 2-1 ile içeri gidiyorsun. Bir şey veriyor muyuz, vermiyoruz ama biz de giremiyoruz ama bizim gibi takımın böyle gol yememesi geliyor. "

"HAKİKATEN ZOR BİR DURUM"

"Eline çarptı mı, çarpmadı mı bilmiyorum ama golü verdiler. VAR'dan baktılar. Ömür sakatlanınca yerli sokmamız gerekti. Hüseyin Türkmen'in de sakatlığı vardı, yine yerli oyuncu durumu. Sağ tarafa onu alayım, sol beke alırım, Marc'ı sola kaydırırım. Hakikaten zor bir durum."

"HAMLE YAPTIK, OLMADI"

"Bir takım hamleler yaptık, pozisyona girdik ama olmadı. İkinci yarı daha iyi oynayabilirdik. Birçok şey bulduk ama değerleniremedik. Konyaspor iyi bir takım, bunu kabul ediyoruz ama sonuç alabilirdik, puan kaybettik, üzgünüz. Cezalılar, sakatlar var. 21 maç oynadık, 22'inciyi oynayıp araya gideceğiz. Pozisyon vermedik ama maç berabere bitti, üzgünüz."

"KONYASPOR YORUMU"

"Rakiple ilgili bir bilgi vereyim. Futbol kültürü olan, geçen sene şampiyonluk yarışı veren, sahada oyun planları olan bir takım. Bugün oyun, 2-1'e kadar her şey planladığımız gibi gitti. Baskıları iyi yaptık. 1-2 kere baskıdan çıkabildiler. Top oynadık ve 2-0'ı bulduk, rakibe hiçbir şey vermedik. Devre biterken, uzatmaların sonunda pozisyon hatası yaptık. Rakip içeriye daha özgüvenli girdi. Bizde ise bir düşüş oldu. Ömür'den bir haber geldi diziyle alakalı, değişiklik yaptık. Hüseyin Türkmen de 10-15 dakika ancak gidebilirdi. Ömür'ün yerine Yusuf'u kullandık, Türkmen ile ilgili bir şey olursa Marc'ı kaydırırız gibi düşündük. 3 kontenjanı tutturmak için hesaplar yaptık."

"BİZE YAKIŞMAYAN BİR GOL"

"İkinci yarıda gri bir oyun vardı ortalıkta. Yediğimiz ikinci gol, hiç bize yakışmayan bir gol. Rakibe bir şey vermedik. Son bölümde 10 kişi oynadılar, daha fazla üretebilirdik. Daha etkin oyun, daha kaliteli orta, şut olabilirdi. 2-0'dan 2-2 olması Trabzonspor'da üzüntü vericidir. Kazanmak ve varlığımızı daha çok hissettirmek adına kazanmak önemliydi. Üzücü."

HAKEM YORUMU

"Yorumcular var. VAR'da kimler var, ne yapıyorlar bilmiyorum. Bakacaklardır. Benim bir şey söylemem, bir savunma şekli oluşturur. Hakem hocaları, yorumları daha sağlıklı yaparlar."