Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, futbol kariyerlerinde ilk kez yarın akşam oynanacak maçta karşılaşacak. Deneyimli teknik adamlar için bir ilk olacak karşılaşmada, hocaların sahada taktik savaşı olacak. Şampiyonluğu hedefleyen her iki takım da zorlu mücadele öncesinde sıkı bir hazırlık dönemi geçirdi.

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arayı değerlendiren rakipler, kamp dönemi boyunca yarın oynanacak müsabakaya odaklanarak hazırlıklarını yaptı.

Geçmişte Avrupa’nın birçok başarılı kulübünü yöneten Jorge Jesus, yarın Trabzonspor’a karşı ilk Süper Lig maçına çıkacak. Trabzonspor’la Benfica’yı yönettiği dönemde tanışan deneyimli hoca, 2011 yılı UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü turunda oynanan 2 müsabakada beraberlik ve galibiyet alarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmıştı.

Geçen sezona göre performansında düşüş gösteren Trabzonspor’da teknik direktör Avcı’nın zorlu derbide kadroyu değiştirmesi bekleniyor. Sezon başından bu yana istediği performansı alamadığı oyuncuları geri planda tutması beklenen Avcı’nın, tüm hatlarda değişikliğe gideceği tahmin ediliyor.