UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında 2-1 yenildiği Kopenhag'ı konuk edecek bordo-mavililer, rakibini eleyerek gruplara kalmayı hedefliyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden bordo-mavililer, Danimarka temsilcisi karşısında 2 farklı galip gelmesi halinde turu geçen taraf olacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Danny Makkelie, yönetecek. Bordo Mavili ekipte teknik direktör Abdullah Avcı'nın tura inancı tam.

Abdullah Avcı, rövanş maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, “Yarın topa daha fazla sahip olan, oyunu domine eden, oyun kontrolünü kaybetmeyen bir takım olmak istiyoruz. Geçen haftaki formasyondan farklı bir şey düşünmüyorum. Onun içinde ufak tefek detaylar olacak tabii. Muhteşem Trabzonspor taraftarının hem hücumda hem savunmada bizlere vereceği destekle beraber umarım gruplara kalacağız. Yeni bir hikaye yazmak için, yarın akşam çok güzel bir fırsat var. Bu kulüp ve bu şehir bunu sonuna kadar hak ediyor. Oyunda süre çok uzun, lütfen taraftarlarımız da bu süreye dikkat etsinler. Umarım Trabzonspor ve şehir için tarihi günlerden biri olacak. Bunun karşılığını alarak Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sakatlıklarla ilgili bilgiler veren Avcı, "Marek Hamsik, yarın bizimle olmayacak. Bakasetas'ın durumuna bu akşam bakacağız ama zor gibi gözüküyor. Bir aksilik olmazsa Enis Bardhi ve Marc Bartra yarın sahada olacak." şeklinde konuştu.

Ligdeki Antalyaspor maçının bu karşılaşmaya olumsuz etkilerinin olup olmayacağı şeklinde bir soruyu da yanıtlayan Avcı, "Yediğimiz gollerde konsantrasyon eksikliğimiz olduğunu düşünmüyorum. Antalyaspor maçında 1.5 pozisyonda 5 gol yedik. Top bir yerlerine çarptı önlerinde düştü." dedi.