61TrabzonHaber-

Süper Lig'in 29. haftasında bugün saat 16.00'da Alanyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, kritik mücadeleye dakikalar kala yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, Alanyaspor'un sergilediği oyun tarzına övgü dizdi.

Abdullah Avcı; "Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür ederim. Tesislerden çıkarken bizi güzel uğurladılar. Geldiğimizden beri destek böyle destek veriyorlar. 

Maça gelecek olursak geçen hafta Kasımpaşa maçından beri neler değişti? Toparlanmaya çalıştık, dinlendik. Djaniny'nin sakatlanma durumu vardı o yüzden geri çektik. Bugün Baker'i tercih ettik. Serkan devam ediyor bugün, iki haftadır oyundan çıkıyor ama bu taktikle alakalı bir durum.

Alanyaspor açısından da şu; bana göre, total futbolu, modern futbolu en iyi şekilde uygulamaya çalışan bir takım. Çağdaş hoca ve ekibini kutluyorum. Benim de oynatmaya çalıştığım bir oyundur bu. Onları tebrik ediyorum, başarılar diliyorum onlara. Çok zor bir takıma karşı oynayacağız. Birçok planı olan bir takıma karşı oynayacağız. Ligin iki tane; birisi modern diğeri gerektiği gibi oynayan takımı karşı karşıya gelecek." ifadelerini kullandı.