Trabzonspor Süper Lig’in 17. haftasında Giresunspor’u 3-0 mağlup etti.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Giresunspor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Avcı’nın açıklamaları şöyle:

"İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK"

"Maç öncesi söylediğim gibi iyi bir takıma karşı oynadık. Ligin büyük takımlarını İstanbul'da yenmiş. Harika bir maç oynadıktan sonra, Karagümrük maçında arada sırada olabilecek dramatik bir durumu yaşadık. Rakibin anazlini yaptığımızda bekleyeceklerini ve geçiş kovalayacaklarını biliyorduk."

"DAHA ÖNCE MAÇI KOPARABİLİRDİK"

"Formasyonda değişiklik yaptık. Diamond modeline döndük, hatta 4-4-2'ye döndük. İlk yarıda daha önce koparabilirdik. Bir an önce sonuç alma duygusuyla bence ilk yarıda da topa sahip olabilirdik. İkinci yarıda oyuna müdahalelerle, oyundaki formasyonu bir daha değiştirerek, giren oyuncuların katkısıyla net bir galibiyet aldık."

"HAMSIK'İN KATKISI ÇOK DEĞERLİ"

"Zihinsel yorgunluktan sonra bu adım çok önemliydi. Hamsik 80'de oyuna giriyor ve girerken %100 heyecanla ve coşkuyla giriyor. Bu benim için değerli. Onu da tebrik ediyoruz. Devlet nişanı aldı ülkesinde. Çok kaliteli ve örnek bir profil çiziyor."

"ÖMÜR ÇOK ÖNEMLİ MESAFE KATETTİ"

"Abdülkadir Ömür çok önemli mesafe kat etti. Uğurcan top kurtarmadı ama ayaklarıyla çok doğru başladı. Girenler katkı sağladı. Özellikle yorgunluklardan sonra iyi geldi. Bir maç kazandık. Biz yarışın içinde olmak istiyoruz ve olacağız da. Seri yakalamak istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Giresunspor'a başarılar diliyor. Ligin sempatik takımı olmaya devam ediyorlar."

"RAKİBİN ORGANİZASYONUNU BİLİYORUZ"

"Yarın sabah çalışmaya başlayacağız. Rakibin organizasyonu ne biraz biliyoruz. Nasıl bir plan yapacağız, ona göre hareket edeceğiz."

"TRANSFER DEĞİL TARAFTAR LAZIM"

"Taraftarımız son derece destek verdi. Bize transfer lazım değil, bize taraftarımız lazım. Onları yoğun bir şekilde bekliyoruz."