7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve başhekimi Opr. Dr. Ayhan Çağılcı, 2022 yılını değerlendirirken, 2023 yılı hedeflerinden de bahsetti.

Hastanenin 2023 yılı planlama ve hedeflerini sorduğumuz Çağılcı, 2020 yılının Şubat ayında serüvenlerinin başladığını ifade ederek şunları söyledi:

“Şu anda hastanemizde 230 personel, 28 uzman hekimle beraber 75 yatak kapasitesiyle birlikte yoğun bir hizmet veriyoruz. Ameliyathanemiz, tüp bebek ünitemiz, görüntüleme merkezlerimiz ve tek yataklı odalarımızla 2022 yılında Türkiye’nin en iyi hastanesi ve en iyi cerrah ödülünü aldık. Bunlar bizim için önemli değil. Daha önemlisi Sağlık Bakanlığı’ndan bu yıl uluslararası hasta bakabilme yetkisini aldık. UHM belgesiyle beraber artık özellikle Batum’da ofisimizi açtık. Orada toplam 7 Gürcü personelimizle beraber hizmete devam ediyoruz. Onun haricinde Arap ve Batı dünyasından da marka değeri olan ameliyatlar ve tedaviler için hastanemize yoğun gelişler oluyor. Bununla ilgili girdi kalemlerindeki artış, hasta memnuniyetleri bizi oldukça mutlu ediyor.

Özel sağlık sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası ile yeni anlaşmalar yaptıklarını belirten Operatör Doktor Ayhan Çağılcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bölge insanımızın sıkıntılarına tam kapasite hizmette bulunuyoruz. Kamu tarafından hastanemiz artık kabul edildi. Artık önümüzü görebiliyoruz. 2023 yılında banka kredilerini bitiriyoruz ve önümüz açılıyor. 2023 yılında da tüm vatandaşlarımız için hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmaya devam ederek hizmetlerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.”