1461 Trabzon Futbol Kulübü Teknik Direktör Ulaş Ulusan’ın sözleşmesini Başkan Celil Hekimoğlu’nun katılımı ile yapılan imza töreni ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar uzattı.

Başkan Celil Hekimoğlu konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Ulaş hocamız ve ekibi ile çok uyumlu bir çalışma içerisindeyiz” dedi. Teknik Direktör konusundaki kriterlerinin başarı olmadığını da kaydeden Başkan Celil Hekimoğlu şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle sağlam bir karakter, uyumlu insan ilişkileri, mütevazilik, genç oyunculara fırsat sağlama ve şehrimizin genlerinde olan ofansif oyun anlayışı, teknik direktör tercihlerimizde önemli kriterlerdir”

“Ayrıca Ulaş hocamızın oyunu okuma, doğru, cesur hamleleri bizi ziyadesiyle mutlu etmiş ve kendisiyle daha uzun süre çalışma isteğini oluşturmuştur. Şehrimizin pilot takımının başında, şehrimizin bir evladının olması da çok değerlidir. 1461 Trabzon FK takımının tek bir sportif hedefi vardır. TFF 1.Lig’e çıkmak ve orada yarışmacı bir takım olabilmektir. Aslında Trabzonspor Kulübü ile yaptığımız pilot takım anlaşmasının da özü budur. Bu hedefe Trabzonlu sporseverlerin artan desteği ile en kısa sürede varacağımıza inanıyor. Ulaş hoca ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Ulaş Ulusan ise, Kendisi ile yeniden sözleşme uzatan Başkan Celil Hekimoğlu ve yönetimine teşekkür etiğini belirterek, “Ayrıca her zaman desteklerini hissettiğim Başkanvekilimiz Suat Hekimoğlu, Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu ve Sportif Direktörümüz Onur Çebi’ye teşekkür ediyorum. Artık omuzlarımızdaki yük daha da arttı. Bana inanan ve güvenen insanlar var. Onları mahcup etmemek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Sezon sonu ligi en iyi yerde bitirip, bu hedeflerimizden birine ulaşmak istiyorum” dedi.