Trabzonspor’un Nicolas Otamendi ile ilgilendiği iddia edildi.

Süper Lig'de mücadele eden Giresunspor'un Kolombiyalı yıldız stoperi Alexis Perez'in menajerlik şirketinin ortaklarından Noray Nakis, özel bir radyo programında canlı yayın konuğu oldu. Futbolcusu hakkında özel açıklamalar yapan menajer futbolcunun İstanbul'da büyük takımlara transfer olma ihtimali hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Nakis, Trabzonspor'un Arjantin milli takım stoperi Nicolas Otamendi ile ilgilendiğini söyledi.

"Trabzonspor, Otamendi ile ilgileniyormuş"

Nicolas Otamendi için Trabzonspor adına kendisini aradıklarını belirten Noray Nakış, "Nicolas Otamendi için Trabzonspor adına bizi aradılar. Trabzonspor, Otamendi ile ilgileniyormuş. Madem ilgileniyorsa Otamendi'ye bir teklif gönderir; sonrasında oyuncuyla görüşürüz." açıklamasını yaptı.

Nakış, "Ben Otamendi'ye 'Sen Trabzonspor için kaç para istiyorsun?' diyemem ki. Resmî teklif vermeleri gerekiyor. Beni arayan Trabzonspor'dan Otamendi transferi için yetki aldığını söyledi. Bana gerçek bir teklif versinler. Otamendi ile her şeyi konuşuruz. Aksi hâlde oyuncunu aklını karıştıramam. Birkaç ay sonra Dünya Kupası var. Arjantin Milli takımın temel oyuncusu" dedi.