61trabzonhaber/magazin

Eski manken, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Toplumsal olaylara duyarlılığı ile bilinen Trabzonlu sanatçı Tuğba Özay, 1.5 milyon takipçili sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı paylaşımla orman yangınları, mülteci sorunu, kiralara yapılan fahiş zamlar ve daha birçok konu hakkında tepkisini gösterdi.

Aslen Trabzonlu olan Tuğba Özay, Trabzon’a yönelik yaptığı paylaşımda ise; “Eyyy Trabzon!! Ata memleketim..! Sana da bir çift sözüm var! Artık Trabzon mu kalmış! Olmuşsun Arapzon!! Bu kadar mı vatan sevdanız! Ellerinizle teslim etmişsiniz Araplara topraklarınızı sata sata!! Her yer sadece Arap! Lafa gelince herkes milliyetçilikten söz eder! Ama hepsi lafta! Tehlikenin farkında mısınız..!!” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaları yaparken sokağın, halkın sesi olduğunu belirten Özay, “Ben her gün sokaktayım. Ülkemin her yerindeyim. Sizler de görüyorsunuz şehir şehir gezdiğimi. Ben sokağın sesiyim, halkın sesiyim. Sade vatandaş bile fırsat arıyor ki yurt dışına gidebilmek için… Nedennnn! Neden insanlar bu ruh haline geldi. Ülkemiz çok çok güzel. Birlikte aşacağız tüm zorlukları. Yeter ki birlik olalım, empati kuralım, fırsatçılık yapmayalım, birbirimize destek olalım, topraklarımızı para için satmayalım. Bu ülke bizim, bu topraklar bizim, Atalarımızdan çocuklarımıza miras. Bu ruhu kaybetmeyelim.” şeklinde çağrıda bulundu.

Adsız-2

1-4