Başakşehir, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38'inci ve son haftasında Trabzonspor'u konuk edecek. İstanbul ekibi, 22 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Fatih Terim Stadyumu'nda Bordo-Mavilileri ağırlayacak. Lig tablosunda 62 puan ile 4'üncü sırada olan Başakşehir, Avrupa şansını 61 puanlı takipçisi Alanyaspor'a kaptırmamak için Trabzonspor'un karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Başakşehir-Trabzonspor ve Karagümrük-Alanyaspor müsabakaları aynı saatte başlayacak. 

Başakşehir'de eksikler var!

Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Başakşehir'de bu mücadele öncesinde eksikler bulunuyor. İstanbul temsilcisinde; Youssouf Ndayishimiye, Şener Özbayraklı ve Fredrik Gulbrandsen'in rehabilitasyonu sürüyor. Başakşehir'de cezalı futbolcu ise bulunmuyor.

Başakşehir cephesinden Trabzonspor açıklaması!

Süper Lig'in son haftasında; 22 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Bordo-Mavililer için prestij, Başakşehir için ise final maçı konumunda.

İstanbul temsilcisi, Trabzonspor'u mağlup etmesi durumunda sıralamasını koruyarak Avrupa hedefine ulaşmış olacak.

Trabzonspor mücadelesine final gözüyle bakan Başakşehir'de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer açıklamalarda bulundu. Sözer, Bordo-Mavili takımla oynayacakları karşılaşmanın büyük önem arz ettiğini söyledi. 

Erdinç Sözer; "Sadece 1 maçımız var, final maçımız. Hedefimiz Avrupa. Son maçta şampiyon Trabzonspor'u ağırlayacağız. Bizim bütün hedefimiz seneye Avrupa'da oynamak." şeklinde konuştu.

Başakşehir-Trabzonspor-7

Hazırlıklar bugün tamamlanacak!

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdüren Başakşehir, taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. Turuncu-Lacivertli takım, bugün saat 17.30'da yapacağı idmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.

Trabzonspor da bugün bitiriyor!

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun son haftasında deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği taktik antrenmanla sürdüren Trabzonspor, bugün çalışmalarını noktalayacak. Fırtına, son idmanın ardından Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla İstanbul'a hareket edecek. Bordo-Mavili ekip, kamp yapacağı otele gidip maç saatini beklemeye koyulacak.