Trabzonspor, Süper Lig'de gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başladı. Bu sefer, geçen seneye oranla daha fazla yerli alternatifi üzerinde duran Bordo-Mavililer, Süper Lig'in yıldızlarını listeye yazdı. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yönetime sunduğu listede adı olduğu ileri sürülen Eren Elmalı için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Fırtına, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer aldığı aktarılan 21 yaşındaki sol beki kadrosuna katmak üzere harekete geçti.

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği sol bek oyuncusu Eren Elmalı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Eren Elmalı transferi için Kasımpaşa ile görüşme gerçekleştirmişti. Trabzonspor'dan ise flaş bir transfer çalımı geldi. Bordo-Mavili yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının ardından Kasımpaşa'yı ziyaret etti ve Eren Elmalı için transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Eren Elmalı, Trabzonspor1

Gelecek vadediyor!

Bu sezon Kasımpaşa formasıyla 35 karşılaşmada şans bulan Eren Elmalı; 1 gol, 4 asist kaydetti. Genç oyuncu 2 bin 685 dakika oyunda kaldı.

Kartalspor altyapısında gelişim kazanan Eren daha sonra Kasımpaşa'nın alt yaş kategorilerinde oynadı ve son olarak Süper Lig'de süre almaya başladı.

İstanbul doğumlu sol bekin piyasa değeri, son 1.5 yılda 50 bin eurodan 1.8 milyon euroya kadar yükseldi.