Süper Lig'in bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, bu sezon çıkardığı oyunla neredeyse her kesimden takdir aldı. Bordo-Mavililer, son haftalarda yaşadığı rehavete rağmen en yakın Fenerbahçe'nin 8 puan önünde kupa kaldırdı. Bugün paylaşılan bir haberde, Fırtına'nın haklı zaferi için "VAR şampiyonu" tabirini kullanan ODA TV, sosyal medyada linç yedi.

ODA TV'de, Hürriyet Gazetesi yazarı Murat Fevzi Tanırlı'nın yazısından derlenerek düzenlenen haberde; "Trabzonspor’un maçlarında toplam 19 kere VAR’a gidildi. 15 defa Trabzonspor lehine karar çıktı. Trabzonspor, VAR ile 9 puan kazandı. Yapılan hesaplamalara göre eğer VAR’dan gelen puan kazançları veya kayıpları olmasaydı, Trabzonspor 72 puanla ikinci, Fenerbahçe ise 75 puanla lig şampiyonu olacaktı." ifadelerine yer verildi.


ODA TV, VAR şampiyonu Trabzonspor

Spor camiasından tepki geldi!

Trabzonspor taraftarlarının yanı sıra; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları da ODA TV'nin haberde kullandığı dile ve haberdeki "VAR şampiyonu" tabirine büyük tepki gösterdi. Bordo-Mavili taraftarlar, sosyal medyada provokasyonla suçlanan ODA TV için boykot başlattı.